Volleyboll i Sverige

Från och med säsongen 2019/20 tv-produceras 100 matcher från volleybollens båda Elitserier.

Nu står det klart att Degerfors lämnar sin plats i damernas Elitserien och ersätts av Lund. – Underbart att få tampas med de allra bästa volleybollagen i Elitserien där vi vill att Lund ska höra hemma, säger Lunds klubbchef Stefan Sjöström

I helgen spelade det svenska damlandslaget mot Slovakien i Umeå Energi Arena. Innan European Golden League-landskampen höll tidigare förbundskaptenen och erfarne volleybolledaren Lorne Sawula en uppskattad workshop om ledarskap.

Inför Sverige – Ukraina

(2019-05-29 10:13)
Ikväll, 18:00, startar damlandslagets andra match i European Golden League när Ukraina gästar Eriksdalshallen. Här hittar du biljettinfo och stream inför kvällens match!

Under inomhussäsongen har Svensk volleyboll arrangerat öppna och kostnadsfria volleybollträningar på flera olika platser runt om i Stockholm. När säsongen går mot sitt slut gör även de öppna träningarna så – men vi hoppas att vi ses nästa säsong!

Det har förberetts länge men nu är det äntligen dags! Imorgon spelas den första matchen av European Golden League för damlanslaget när Tjeckien väntar i Idrottshallen i Örebro 17:00. Matchen streamas även på volleyboll.se.

Relaterad bild

LF_11_bf_web_002057-(2)(1)