Hoppa till sidans innehåll

Sparbanksstiftelsen

09 AUG 2018 18:38
Veddige Varberg Volleybollklubb har genom Sparbanksstiftelsen fått både bidrag och stipendier tilldelad den 9/8-18. Vi säger stort tack till Varbergs Sparbank! Läs vidare för att få mer information vad detta innebär för vår klubb.
  • Uppdaterad: 01 OKT 2018 13:38

Klubben har tidigare i sommar ansökt om bidrag från Sparbanksstiftelsen i Varberg för att införskaffa bl.a. bollkanon, surfplatta/bärbar dator till tränare och vi har fått besked att klubben blev beviljad hela det bidrag vi sökt. Det är fantastiskt att kunna få hjälp att skaffa den utrustning som vanligtvis bara de stora klubbarna har råd med. Känns bra att vår egen bank kan stötta oss och föreningsverksamheten på det här sättet. ETT STORT TACK till Sparbanksstiftelsen i Varberg för er satsning på oss!

Bidraget delades ut på Varbergs Torg tors 9/8 kl 19.00 till Marie och Veddige Varberg Volleybollklubb. Dessutom delade Varbergs Sparbank genom Sparbankstiftelsen ut stipendier till ideellt arbetande ungdomsledare. Vi kan stolt meddela att VVVBK:s egna Evy Nordqvist stod som en av vinnarna av årets ungdomsledare!

 

Skribent: Sara Henriksson
Epost: Adressen Gömd

 –––––––––––––––––––

Våra sponsorer

–––––––––––––––––––

 

 

 

 

Relaterad bild

 

 

 

 

LF_11_bf_web_002057-(2)(1)

 

 

  

 

efbilplåt 

 

vbgelkraft

 

 

Bildresultat för tejpkonsulten veddige

Postadress:
Veddige Varberg VBK - Volleyboll
Box 70
43207 Veddige

Kontakt:
Tel: 0760164123
E-post: This is a mailto link

Se all info