Damlaget

Från vänster:
Övre raden: Daniel Nicholson, Johnny Marks, Sofie Nilsson, Ida Kjernholm, Linnea Andersson, Tamara Al-Beini, Sara Kjellgren, Amanda Reinler, Judith Helmersson, Håkan Carlsson, Martin Lund
Nedre raden: Matilda Nilsson, Linnéa Nilsson, Frida Carlsson, Madeleine Dranvik, Sofia Nordin, Erica Jansson

Om oss

Idag har VVVBK:s damlag åter en gång klättrat upp till division 1. VVVBK har erfarenhet från spel i division 1 så sent som två år sen – en snabb visit i div. 2 med noll förluster i bagaget gjorde avancemanget tillbaka till division 1 till en enkel procedur. I år siktar laget på att hålla sig kvar i serien och har fått tydlig backning och stöd från klubben att nå det målet. Inför säsongen har två nya tränare klivit in i a-laget.  Såhär säger tränarna inför den kommande säsongen:

VVVBK är ett lag som bör spela i division 1. I laget finns en go kombination av erfarenhet och talang. Vårt mål med den här säsongen är att hitta en tydlig grund för vårt spel, en grund som ska stärka varje individs potential på plan och framför allt lagets förmåga att vara slagkraftigt.
Vi ser fram emot de kommande utmaningar som finns i gruppen och som vi ställs inför vid varje match. Vi hoppas och siktar på att kunna etablera oss på den här nivån och växa som klubb.
Slutligen hoppas vi att ni vill haka på vår resa och att vi lyckas bjuda på segerns sötma vid flertalet tillfällen under året.

Daniel Nicholson
Martin Lund