Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer

Volleyboll i Sverige

Elitserienvolleyboll.se levererar rapport med länkar till livescore och streaming inför helgens omgång.

Volleybollveteraner, hör upp! Anmälan till 2023 års upplaga av Veteran-SM, som avgörs som en del av Grand Prix-helgen 21-22 januari, är öppen.

Volleybollens tävlingsbestämmelser för 2023/2024 (1 juli 2023 - 30 juni 2024) bearbetas via två remissomgångar där rörelsen har möjlighet att tycka till och påverka.

Årets U23SM med rekordmånga anmälda lag har precis avgjorts i Idrottshallen, Lund. Och det blev nya segrare på både dam- och herrsidan.

Helgen 5-6 november avgörs 2022 års upplaga av U23-SM i Lund. Mästerskapet fortsätter sakta men säkert öka i antal deltagande lag, som i år uppgår till totalt 18.

Den årliga översynen av Svenska Volleybollförbundets tävlingsbestämmelser för volleyboll är igång. Du och din förening har möjlighet att påverka när de nya bestämmelserna nu går ut på en första remissrunda till rörelsen!

Damlandslagets förbundskapten Lauri Hakala besökte RIG i Falköping under veckan och färgade instruktörer och spelare med sin närvaro. ”Alla vill lära sig mer”, säger han om upplevelsen.

Helgen 22-23 oktober bjuder på en ny fullspäckad elitserieomgång. Elitserienvolleyboll.se levererar införrapport med länkar till livescore och streaming.

U23-SM i volleyboll avgörs i Lund 5-6 november. För föreningar med lag som vill delta är det hög tid att anmäla sig. Slussarna stänger kl. 23:59 söndagen den 23 oktober!

Helgen är här! Och med det en ny omgång av Elitserien att sätta tänderna i. Elitserienvolleyboll.se levererar införrapport med länkar till livescore och streaming.

imagemxzos.png

image6qzvb.png