Volleyboll i Sverige

Helgen 25-26 september släpper vi lös elitseriesäsongen 2021/22 med en fullmatad premiäromgång som preliminärt ser ut att bjuda på hela elva matcher.

Pandemin till trots, den positiva utvecklingen håller i sig. Till volleybollsäsongen 2021/22 har en bra bit över 200 lag anmält sig för spel i Svenska Volleybollförbundets seriesystem.

Svenska världsstjärnan Isabelle Haak och hennes Vakifbank Istanbul föll i Champions League-finalen mot italienska Conegliano efter en galet tajt femsetare.

I dag smäller det! Svenska superstjärnan Isabelle Haak är redo för sin hittills största match när hennes Vakifbank Istanbul tar sig an italienska klubblagsvärldsmästaren Conegliano i lördagens Champions League-final!

Anmälan är öppen! Lag som vill spela i Svenska Volleybollförbundets seriesystem under säsongen 2021/22 ska registrera sig för spel senast lördagen den 15 maj.

IZ Elmontage

Br Clareus