Volleyboll i Sverige

SM-slutspelet närmar sig! Under elitseriesäsongens crescendo livesänds upp till 68 matcher på elitserienvolleyboll.se. Köp Slutspelspaketet och få tillgång till samtliga!

Tre av våra av landslagsspelare stod för starka insatser i onsdagens Europacupomgång!

Sollentuna är 2020 års Grand Prix-mästare och har nått sin största framgång på herrsidan på över två decennier! Det står klart efter en imponerande uppvisning i söndagens final mot Örkelljunga. Det här är klubbens första GP-titel på 22 år.

Örebro Volley-spelarna behöver inte längre vara rädda för det skånska ”spöket”. I dagens GP-final i Uppsala skrämde de bort det. I tre raka set dessutom. Engelholms megasvit på fem raka GP-guld är därmed bruten.

2020 års upplaga av Veteran-SM är avgjord efter två härligt hektiska Grand Prix-dagar i Fyrishov, Uppsala. Här följerna en summering av prispallarna i respektive veteranklass!

Tycker du precis som vi att volleyboll är världens bästa TV-sport? Då följer här ett erbjudande du inte vill missa! Köp Elitpaketet för 298 kr och få tillgång till minst 17 elitserie- och Grand Prix-sändningar till ett värde av totalt 1173 kr.

I helgen, 18-19 januari, invaderar Svensk volleyboll Uppsala och Fyrishov för 2020 års upplaga av Grand Prix. På plats finns bland annat Sveriges just nu åtta bästa elitserielag (fyra dam + fyra herr) för att göra upp om ära, prispengar och Europacup

Svensk volleybolls äldre garde gör sig redo att invadera Uppsala där det ska göras upp om Veteran-SM-titlarna. Grandprixvolleyboll.se kan nu presentera spelschemat för mästerskapet!

2020 års upplaga av Grand Prix avgörs helgen 18-19 januari i Uppsala. Arrangören Uppsala VBS laddar för fullt inför den sanslösa volleybollfesten och drömmer samtidigt om att en dag själva ta plats med ett elitlag på Fyrishovs centercourt.

2020 års upplaga av Grand Prix och Veteran-SM är mindre än två veckor bort. För volleybollveteraner som vill testa vingarna tillsammans med vänner och gamla lagkompisar är det hög tid att anmäla sig!

Volleybollens tävlingsbestämmelser för säsongen 2020/21 är färdigbehandlade och fastställda av Svenska Volleybollförbundets styrelse.

SE & NJUT! Vi har samlat några av de häftigaste händelserna från november månads elitseriesändningar. Smörpassningar, megarallyn och monsterspikes utlovas!

Vakifbank Istanbul kan titulera sig världens just nu tredje bästa volleybollag. Det kan den turkiska superklubben i mångt och mycket tacka en svensk 20-åring för.

Vakifbank Istanbul, med svenska superstjärnan Isabelle Haak i spetsen, kommer inte lyckas försvara fjolårets mästartitel från Klubblags-VM. Det står klart efter lördagens tuffa nederlag.

Svenska volleybollstjärnan Isabelle Haak har på nytt briljerat på den största av volleybollscener. Under fredagens måstematch mot kinesiska Tianjin förde hon sitt Istanbul till en 3-0-kross som innebär att laget nu är klart för semifinal.

IZ Elmontage

Br Clareus