Volleyboll i Sverige

Helgen 26-27 september dundrar elitseriesäsongen 2020/21 igång med tio actionfyllda matcher, som livestreamas på test, fritt på Serieportalen!

Helgen 26-27 september servar vi igång seriespelet 2020/21. Volleyboll.se levererar förutsättningar, nyttiga länkar och häftiga siffror om premiäromgångarna!

Det kommer firas stora volleybollframgångar i Halland våren 2021. I alla fall om man ska tro elitseriecoachernas guldtips!

Svenska Volleybollförbundet har slutit avtal med Genius Sports om livestreaming av Elitserien från och med säsongen 2020/21.

Nu är säsongens regelkommentarer ute!

Helgen 31 oktober - 1 november avgörs 2020 års upplaga av U23-SM i Lund. Anmälningsslussarna är nu öppna och förblir så fram till den 15 oktober.

Säsongen 2020/21 inleds i en pandemi och genomförs under förutsättning att alla tar ansvar och följer myndigheternas rekommendationer, Svenska Volleybollförbundets råd och riktlinjer samt de anpassade tävlingsbestämmelserna som nu klubbats igenom.

Blågula världsstjärnan Marcus Nilsson, 37, lämnar tillfälligt sitt elitserielag Hylte/Halmstad för spel i Champions League och Londonklubben IBB Polonia.

Efter den framgångsrika säsongen 2019/20 gör sig Sollentuna VK:s herrar redo för att visa upp sig på den europeiska klubblagsscenen, där ett CEV Challenge Cup-äventyr väntar. För motståndet i det inledande 16-delsfinalspelet står norska Bergen.

Svenska utlandsproffsen till lika systrarna Anna och Isabelle Haak ställs mot varandra i Champions League-gruppspelet, som lottades under fredagen.

Helgen 26-27 september släpper vi lös elitseriesäsongen 2020/21 med en fullmatad premiäromgång som bjuder på totalt tio matcher.

En ny volleybollsäsong väntar runt hörnet! Svenska Volleybollförbundet jobbar med målet att så snart som möjligt kunna leverera fullständiga förutsättningar och komplett upplägg.

IZ Elmontage

Br Clareus