Volleyboll i Sverige

Elitseriesäsongen har tuggat i gång på allvar och nu står en ny helgomgång för dörren. Elitserienvolleyboll.se med införrapport samt länkar till livescore och streaming!

Det är dags att plocka fram kalendern och boka in januari månads viktigaste volleydatum. 21-22 januari avgörs 2023 års upplaga av Grand Prix!

17 månader. Så länge gick Hylte/Halmstads damlag obesegrat. I helgen nådde den förlustfria följden elitseriematcher sitt slut.

Tio matcher under förre veckans premiär följs upp av tio nya, helgen 1-2 oktober. Elitserienvolleyboll.se. levererar införrapport med länkar till livescore och streaming!

U23-SM i volleyboll avgörs i Lund 5-6 november. Anmälan är öppen! "Perfekt för klubbarnas yngre seniorer och äldre juniorer", säger Stefan Sjöström, klubbchef i arrangerande Lunds VK.

Elitseriesäsongen 2022/23 är igång! Vi blickar tillbaka på en intensiv premiärhelg som bjöd på totalt tio matcher. Häng med!

Tiden är inne! I helgen servar vi i gång elitseriesäsongen 2022/23. Elitserienvolleyboll.se har samlat nyttig info och länkar till livescore och streaming.

Det kommer firas stora volleybollframgångar i Halland våren 2023. I alla fall om man ska tro elitseriecoachernas guldtips!

På volleytv.se visas alla elitseriematcher från både grundserien och SM-slutspelet samlat på ett och samma ställe. Häng med på resan från början, hela vägen fram till att vi korar svenska mästare våren 2023!

Bella - bäst i Europa!

(2022-09-16 21:24)
Europas bästa kvinnliga volleybollspelare kommer från Sverige och heter Isabelle Haak. Det står klart efter Europeiska Volleybollförbundets årliga gala som under fredagskvällen hölls i Belgiens huvudstad Bryssel.

För tredje säsongen i följd kommer systrarna Anna och Isabelle Haak mötas i Champions League. Det står klart efter fredagens lottning i Bryssel, Belgien.

En ny elitseriesäsong väntar runt hörnet. Häng med när vi tar oss en titt på premiäromgången, serieupplägget och ett gäng nyckeldatum!

En ny volleybollsäsong hägrar och nu finns de uppdaterade regelkommentarerna ute!

En volleybollrörelse i stark medvind gör sig på alla nivåer redo för en ny säsong. Helgen 24-25 september dundrar toppskiktet igång med en fullmatad premiäromgång av Elitserien.

U23-SM i volleyboll kommer tillbaka till Lund 5-6 november. "Perfekt för klubbarnas yngre seniorer och äldre juniorer", säger Stefan Sjöström, klubbchef i arrangerande Lunds VK. Nu är anmälan öppen. Här är finns all info.

imagemxzos.png

image6qzvb.png