Årsmöte

06 APR 2021 22:08
  • Skapad: 06 APR 2021 22:08

Hej kära medlemmar!
Vilket märkligt år det varit för oss alla.
Ifall vi ser till hur det påverkat oss som klubb och ur ett idrottsperspektiv så har det inneburit både inställt seriespel, turneringar och träningar.
Vi blickar nu framåt och håller tummarna för att vi skall kunna återgå till en mer normal verksamhet till hösten.
Med detta mejl vill även jag och övriga styrelsen informera om att det blivit dags för årsmöte.
Årsmötet kommer att hållas på Restaurang Viskan där vi kommer att hålla oss utspridda och ha handsprit tillgängligt.
Ifall man trots detta av oro till Covid-19 ej vill närvara på plats har vi i styrelsen full förståelse för detta och uppmanar er i så fall att skicka in en motion till styrelsen om ni har något som ni önskar ta upp. Motioner önskar vi få in senast den 14/4 med svar till This is a mailto link.
Om intresse finna att delta digitalt genom google meets finns möjlighet men vi vill i så fall att ni meddelar detta till This is a mailto link för att få en möteskallelse
Datum/Tid: Den 21/4 klockan 18:00
Plats: Restaurang Viskan