Sydsvenska Vollybollförbundet

Det är dags att skicka in årsmöteshandlingarna till Svenska Volleybollförbundet för att erhålla rösträtt vid SVBF's och Sydsvenska distriktets respektive årsmöten.

All tävlingsverksamhet, med undantag för Elitserien, pausas fram till den 13 december.

Fram till 23 november ställer Sydsvenska VBF in tävlingsverksamheten pga den ökade smittspridningen av coronaviruset och följer därmed de lokala allmänna råden som Folkhälsomyndigheten beslutat om.

Coronaanpassningar 2020/21

(2020-09-15 16:49)
SVBF har nu kommit ut med riktlinjer för genomförande av volleybollspel och Sydsvenska VBF har även förtydligat några punkter.

Antal volleybollspelare har minskat i distriktet. För att råda bot på detta kan distriktet hjälpa till med ekonomiskt bidrag vid skolbesök.

Den 19/9 arrangeras Grundkurs för tränare i Volleyboll i Hyltebruk och den 17/10 arrangeras Grundkurs för tränare i Fyrmanna i Torup.

Just nu erbjuds gratis tränarutbildning för klubbar under elitnivå i Sydsvenska distriktet.

Årsmöte 2020

(2020-04-17 21:11)
13 juni håller Sydsvenska VBF digitalt årsmöte.

Tävlingssäsongen fick ju tyvärr ett abrupt avslut med ofullständiga serier. På styrelsemöte 6 april beslöts att fastställa serierna U16/17, Sydsvenskan Dam och Herr som de föreligger.

Sydsvenska Volleybollförbundet har beslutat att det för närvarande inte ska genomföras några tävlingar på distriktsnivå med anledning av coronavirusutbrottet.

Helgen 9-10 november arrangeras en helt kostnadsfri distriktsdomarkurs i Älmhult i samband med damernas andra omgång av Sydsvenskan. Ta tillfället i akt och anmäl er senast 3/11!

Under hösten arrangerar Sydsvenska distriktet i samarbete med Falkenbergs VBK tre härliga kostnadsfria utbildningar: Volleybompa- och kidsvolleyledarutbildning, framtidsläger för flickor och pojkar 04-05 samt en träningsdag för seniorer.

Underlag inför 2019/20

(2019-04-30 20:03)
Sydsvenska Volleybollförbundet har tagit fram ett formulär som alla föreningar uppmanas att fylla i gällande säsongen 2019/20. Sista dag för att lämna sitt svar är 15/5.

Årsmöte 2019-06-16

(2019-04-17 22:47)

Varje år sedan 2013 delas Svenska barnidrottspriset ut och i år säger vi grattis till den relativt nystartade idrottsföreningen Lemonade IF som är nominerade!

IZ Elmontage

Br Clareus