Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Mer om oss


Veddige Varberg VBK är en sammanslagning av Veddiges långlivade damlagsklubb från 1977 och den nygamla klubben Warberg Volley som har sina rötter från Tandem Volley.

Veddige Varberg VBK är en ideell idrottsförening som bygger hela sin verksamhet på medlemmarnas egna arbetsinsatser, statliga och kommunala bidrag samt sponsorer. Föreningen arbetar aktivt och har ett nära samarbete med kommunens skolor där representanter från klubben undervisar och lockar ungdomar till volleybollen. Veddige Varberg VBK är en öppen förening där alla är välkomna oavsett bakgrund, ålder och kunskapsnivå. 

I nuläget har vi barn och ungdomar som spelar volleyboll i olika tävlingsformer, allt från Kidsvolley till volleyboll i seriespel. Träningar och aktiviteter arrangeras både i Veddige och Varbergs idrottshallar. Under sommarhalvåret anordnar föreningen beachvolleyboll-träningar på Kåsa badstrand och Veddiges beachplaner vid idrottshallen.

Träningar och aktiviteter arrangeras både i Veddige och Varbergs idrottshallar. Är du intresserad? Hör av dig till oss så hittar vi en grupp som passar dig! 

Uppdaterad: 01 OKT 2018 16:01

 –––––––––––––––––––

Stolta sponsorer

–––––––––––––––––––
Varbergs Sparbank

Veddige Buss

imagemxzos.png


Länsförsäkringar

Micael Neldemo Byggare

image6qzvb.png

imagequijm.png

Tejpkonsulten

 
EF Bil & Plåt

imaged9ab.png
Varbergsortens elkraft
   
Hj RÖR

Hemköp

image6my.png
Växtboden


Stackelbergs

Postadress:
Veddige Varberg VBK - Volleyboll
Box 70
43207 Veddige

Kontakt:
Tel: 0762467785
E-post: This is a mailto link

Se all info